Napisz pierwszą opinię o „Pasta rydzowa” Anuluj pisanie odpowiedzi
Pasta rydzowa
16.50 zł
Pasta z rydzy do chleba
Duszone rydze w towarzystwie cebuli, marchewki oraz aromatycznych przypraw to wyśmienity dodatek do kanapek. Pasta rydzowa świetnie komponuje się także jako gęsty sos do potraw z ziemniaków takich jak kopytka, kluski śląskie czy placki ziemniaczane. Lekko pikantny grzybowy smak idealnie wpasuje się jako nadzienie do wytrawnych naleśników lub makaronów. Różnorakie zastosowanie pasta rydzowa zyskuje dzięki odpowiedniemu stopniu rozdrobnienia składników, nie jest gładka, zawiera niewielkie kawałki grzybów, marchewki oraz cebuli.
Produkcja pod stałym nadzorem grzyboznawcy numer 2151
Masa: 180g
Składniki: mleczaj jodłowy i mleczaj rydz w różnych proporcjach (L.salmonicolor, L.deliciosus) 52%, cebula, marchew, olej roślinny słonecznikowy, przyprawy, ocet spirytusowy, sól
Wartości odżywcze w 100 g:
Wartość energetyczna 301,8 kJ/ 72,1 kcal
Tłuszcz 5,5 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0,6 g
Węglowodany 5,9 g w tym cukry 1 g
Białko 2,1 g
Sól 0,6 g
Informacje o produkcie
Inne produkty
- WYPRZEDAŻ (ostatnie sztuki, krótkie terminy)
Dżem malinowy BIO
12.00 złPierwotna cena wynosiła: 12.00 zł.6.00 złAktualna cena wynosi: 6.00 zł.Najniższa cena z ostatnich 30. dni: 6.00 zł.
Dodaj do koszyka
Opinie
Na razie nie ma opinii o produkcie.